17 de març 2020

EL PEIX IRISAT

La proposta d'avui és sobre aquest meravellós conte, "El peix Irisat". Si el teniu per casa els ho podeu contar, i sinó us deixam un enllaç per veure una representació teatral amb titelles sobre la història d'aquest peixet.

 TEATRE: "EL PEIX IRISAT"

Després de veure el conte us convidam a fer una petita manualitat molt senzilla. Es tracta de marcar amb retolador la mà de l'infant a un paper o cartolina i després decorar-lo o pintar-ho amb el que tengueu per casa: pintar-ho simplement amb pintures, o ditadetes de tempera, aferrar purpurina, aferra gomets, paperets de colors, o de retalls de revistes i papers reciclats, ... cadascú ho adapta al que trobi per casa. La retallau i li posau un pal (o una canyeta o el que sigui) i ja teniu la titella enllestida! I si us animau podeu jugar a representar el conte i fer vosaltres amb els infants una petita representació teatral!




Segur que quedaran xul·líssimes. I si em voleu enviar una foto del que heu fet (no és obligatori), m'ho podeu enviar al meu correu electrònic. Passaré gust de veure-ho i us envio una resposta per ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada