12 de juny 2021

 SETMANA DEL 7 AL 11 DE JUNY

ENS TROBAM A LA RECTA FINAL D'AQUEST CURS.QUAN VAREM COMENÇAR HO FÉREM AMB MOLTA INCERTESA I PENSANT QUIN TEMPS DURARIA , PERÒ JA HO VEIS, ARRIBAM A FINAL DE CURS!! HEM GAUDIT FENT MOLTES COSES PLEGATS, HEM COMPARTIT MOLTES EXPERIÈNCIES,HEM RIGUT,JUGAT,  BALLAT, CANTAT I APRÈS MOLTES COSES NOVES.

AQUESTA SETMANA HA ESTAT UN POC DIFERENT, HEM ANAT D'EXCURSIÓ, HA VENGUT UN CONTA-CONTES A L'ESCOLA I I ANAM ACABANT TOT ALLÒ QUE TENIM EN MARXA.                             


EL CONTA-CONTES VA TRACTAR SOBRE "ELS FERRERETS". ENS VA AGRADAR MOLT I APRENGUEREM MOLTES COSES QUE NO SABÍEM SOBRE AQUESTS ANIMALETS.


I... COM HEU POGUT COMPROVAR, LES NOSTRES PLANTETES S'HAN FET GRANS I HAN COMENÇAT A FER LES PRIMERES FLORS. ABANS QUE LA DUGUESSIN A CASA LA VAREM OBSERVAR, COMPTAR QUANTES FULLES TENIA, MIRAR QUIN COLOR SERIEN LES FLORS D'AQUELLES QUE ENCARA NO S'HAVIEN OBERT DEL TOT I EN FÉREM EL DIBUIX.I JA QUE TREBALLAVEM LES FLORS ANÀREM A VEURE UNA EXPOSICIÓ QUE HAVIEN FET ELS NINS DE 5 ANYS. HAVIEN FET UNES FLORS PRECIOSES.I HEM COMENÇAT A FER-NOS UNS COLLARS PER PODER DUR AQUEST ESTIU.VOS ANIREM MOSTRANT EL PROCÉS I EL RESULTAT FINAL.

BON CAP DE SETMANA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada