21 de juny 2021

DARRERS DIES D'ESCOLA 

BENVOLGUDES FAMÍLIES!!!

ENCARA NO SEMBLI VERITAT ESTAM A FINAL DE CURS!!!. TOT I LES MESURES I RESTRICCIONS D'AQUEST CURS TAN DIFERENT I COMPLICAT ENS HA PASSAT VOLANT, ALMANCO A JO. ÉS VERITAT QUE HEM HAGUT DE DEIXAR DE FER MOLTES COSES A CAUSA DE LA SITUACIÓ ESPECIAL QUE ESTAM VIVINT PERÒ PER ALTRA BANDA HA ESTAT UN CURS MOLT PROFITÓS. HA ESTAT UN LUXE PODER FER FEINA AMB UN GRUP REDUÏT D'INFANTS, PODER DEDICAR UNA ATENCIÓ MÉS INDIVIDUALITZADA A CADA UN/A, FER ACTIVITATS QUE REQUEREIXEN MÉS CONCENTRACIÓ I ATENCIÓ; TANT DE BO PODÉSSIM CONTINUAR AIXÍ.

A MÉS, ESTIC MOLT CONTENTA DEL GRUP I DE VOSALTRES, LES FAMÍLIES. A PRINCIPI DE CURS US VAIG DEMANAR TENGUÉSSIU UN POC DE PACIÈNCIA I CONFIÉSSIU AMB JO PER SER AQUEST EL MEU PRIMER ANY A L'ESCOLA I LA VERITAT ÉS QUE M'HE SENTIT MOLT A GUST. COM SABEU ENS QUEDEN DOS CURSOS DE FER FEINA PLEGATS I SI TOT VA BÉ I LA SITUACIÓ MILLORA ENS PODREM ANAR CONEIXENT UN POC MÉS. ESPER QUE VOSALTRES TAMBÉ US HÀGIU SENTIT BÉ IGUAL QUE JO. HEM COMENÇAT UNA ETAPA MOLT IMPORTANT PER ALS VOSTRES FILLS/ES, ARA JA ESTAN BEN ADAPTATS I SE SENTEN SEGURS I ESTIMATS. AIXÍ QUE ANEM A DISFRUTAR PLEGATS AQUESTS DOS ANYS QUE ENCARA ENS QUEDEN.

MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!

VOS DESITJO A TOTS/ES QUE PASSEU UN BON ESTIU ,APROFITEU PER ESTAR JUNTS EL MÀXIM DE TEMPS POSSIBLE I GAUDIU DELS VOSTRES I " MEUS "INFANTS.

UNA BESADA!! ANTÒNIA 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

PERÒ... NO VOS PENSEU QUE AQUESTS DIES NO HEM ESTAT ENFEINATS. A CONTINUACIÓ VOS MOSTRAM LES ACTIVITATS QUE HEM DUIT A TERME.

ENS HEM FET UN COLLAR PER PODER LLUIR AQUEST ESTIU


       


        

 


      

I UN CARTELL AMB EL NOSTRE NOM PER POSAR A L'HABITACIÓ: PRIMER VAREM MODELAR LES LLETRES AMB PASTA DE "PAPER MACHE", HO PINTAREM I FINALMENT HO PLASMAREM DAMUNT UN CARTÓ I EL VAREM DECORAR AMB MOTIUS DE LA MAR.I EL RESULTAT FINAL...ÉS AQUEST
TAMBÉ HEM APROFITAT PER ANAR A VEURE UNA EXPOSICIÓ QUE HAVIEN FET ELS NINS/ES DE 4 ANYS ( LA CLASSE DELS PEIXOS ) SOBRE DINOSAURIS. ENS VA ENCANATR!!!


 HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DE N'ELENA I EN TONI QUE ELS FAN PER JULIOL AIXÍ AL SETEMBRE FAREM ELS QUE HAN CUMPLIT ANYS PER AGOST.MOLTS D'ANYS A TOTS DOS!!!!


I FINALMENT HEM COMENÇAT A ARRACONAR LA CLASSE I FER TOTES LES JUGUETES NETES. HO HEM DE DEIXAR BEN NET PER ELS NINS I NINES QUE COMENÇARAN A P-3 EL PRÒXIM CURS.ESPER VOS HAGI AGRADAT TOT EL QUE VOS HEM ANAT MOSTRANT AL LLARG DEL CURS. 
AL SETEMBRE ENS RETROBAREM I TORNAREM A POSAR EN MARXA EL BLOG.

SALUTACIONS!!!💓💓
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada