19 de maig 2020

TALLER d'AiL: Seguiment d'OrDReS i repàs de RiMeS + SORPRESA

MolT BoN DiA!!!!

Avui per als més petits vos propòs algunes fitxes interactives que podeu fer des del mòbil mateix!
Per norma general el seguiment d'ordres és una cosa que els petits van millorant de manera natural, comencen fer una petita tasca d'una sola ordre i poc a poc van tenguent una bona memòria per augmentar la complexitat de les ordres.
També de manera natural els cuidadors dels infants van fent aquesta tasca i des de l'escola també és un treball que sovint realitzam. 
És ideal anar fent-lo en el dia a dia amb l'entorn, els objectes i les accions, però també ho podem treballar de manera lúdica amb fitxes com aquestes:

 CUINA                                         FER PINXITOS DE MEJAR                               DORMITORI   


      Una forma divertida és jugar al SIMON DIU, els hi direm: "En Simon diu... que t'asseguis" I s'hauran de seure... Però si només deim " T'has de seure" NO farem res...  Vos oferesc també una ruleta amb diferents accions, a mem quina vos surt a sorts!! Recordau: Aquí tothom juga!
La ruleta són accions simples, pensau que podeu anat complicant-lo, fent una acció darrera un altre o dues a la vegada per exemple: "Toca't el cap i després pega un bot", o bé, "Toca't el cap mentres pegues un bot"..  A divertir-se!

     També vos serveix aquell joc que vos vaig enllaçar fa temps, el torn a posar i així ho teniu a mà.
     (Podeu dir als nins que posin les mascotes de les cases allà on voltros els hi digueu, per exemple)


La setmana passada varem fer RiMeS. És veritat que no és una tasca fàcil així que vos deix aquí algunes idees més per anar fent en voler! 

                         Triar amb dibuix                                                           Intrusos

I una sorpresa RIMADA!
Si seguiu aquest enllaç podreu fer un conte per pintar de les estacions de l'any on el protagonista pot ser el vostre fill/a:
(IDEA, encara que sempre sigui millor poder-ho fer en paper, si no teniu per imprimir sempre podeu fer captures i deixar que els pintin a tablet o mòbil amb qualsevol app d'edició d'imatges 
Ex: Dibuja y Notas del Play Store.
Vos deix un vídeo explicatiu AQUÍ)
Com sempre, per qualsevol cosa em trobareu a cristinasobrino@ceipmiquelduranisaurina.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada