04 de maig 2020

EL MEU NOM

HOLA FAMÍLIES? COM HA ANAT AQUEST PONT?  HEU SORTIT A FER UNA VOLTETA ? FA UNS DIES PRECIOSOS I VAL LA PENA APROFITAR AQUESTA HORETA QUE ENS DONEN PER PASSEJAR PEL SOLEIET...
ESPER QUE TOTS ESTIGUEU BÉ, SEMBLA QUE AVIAT LES COSES COMENÇARAN A CANVIAR I PER VENTURA AMB ALGUNS DE VOSALTRES ENS VEUREM PREST...A VEURE QUÈ ENS DIUEN ...

LA PROPOSTA QUE US FEIM AVUI ÉS LA DE COMENÇAR A TREBALLAR EL NOM DELS INFANTS. ÉS UNA ACTIVITAT PER INICIAR-SE EN EL TRAÇ I ESCRIPTURA DEL NOM. SABEM QUE HI HA INFANTS QUE HO TENEN JA MÉS INTERIORITZAT I QUE CONTROLEN BÉ EL TRAÇ I D'ALTRES QUE NO. RECORDAU QUE ÉS MOLT IMPORTANT RESPECTAR EL RITME MADURATIU DE CADA UN, SI VEIS QUE L'INFANT NO TÉ INTEREST PER LA PROPOSTA, LI COSTA MOLT, ES POSA NERVIÓS O ES BLOQUEJA, PER FAVOR NO INSISTIGUEU... POT SER MOLT CONTRAPRODUENT FORÇAR AQUESTES COSES. VOSALTRES LI OFERIU LA POSSIBILITAT DE FER-HO, SI S'ENGANXA I ESTÀ MOTIVAT, PERFECTE, SINÓ, NO PASSA RES, JA TENDREM TEMPS PER FER-HO MÉS ENDAVANT, NO HI HA PRESSA.

PER COMENÇAR SERIA INTERESSANT RECORDAR ELS SAURINEMES, US POSO EL VÍDEO PERQUÈ HO TINGUEU A MÀ. SERIA INTERESSANT CERCAR QUINES SÓN LES LLETRES DEL SEU NOM I VEURE QUIN SONS I QUIN GESTOS TENEN.


I DESPRÉS US FEIM DIFERENTS PROPOSTES PER COMENÇAR A FAMILIARITZAR-SE AMB LES LLETRES DEL SEU NOM I EL SEU TRAÇ.


AMB TROSSETS DE CANYETES, O MACARRONS, PALS,...O EL QUE TINGUEU PER CASA, PODEN ANAR CONSTRUINT EL SEU NOM. AQUÍ TENIU UN EXEMPLE.


TAMBÉ HO PODEU FER AMB PLASTILINA. ESCRIVIU EL SEU NOM A UN PAPER AMB LLETRESMAJÚSCULES BEN GRANS I ELLS HO HAN D'OMPLIR AMB PLASTILINA. 


O PODEN ANAR RESSEGUINT LES LLETRES DEL SEU NOM AFERRANT PETITS PAPERETS PER DAMUNT LES LLETRES, MOLT MLLOR SI ELS PAPERETS LES HAN ESPATLLAT ELLS PRIMER AMB ELS  DITS, AIXÍ TREBALLEN LA MOTRICITAT FINA. AQUESTES SÓN ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE PODEU FER PRÈVIAMENT A INICIAR-SE EN L'ESCRIPTURA DEL SEU NOM. ESPER QUE US PUGUIN SERVIR I ENGRESQUIN ALS MENUTS. PER QUALSEVOL DUBTE O ACLARIMENT SABEU QUE EM PODEU TROBAR AL MEU CORREU: martallompart@ceipmiquelduranisaurina.com   .ESPER LES VOSTRES FOTOS!!!!


UNA ABRAÇADA BEN GRAN I FINS AVIAT!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada