12 de març 2021


SETMANA DEL 8 AL 12 DE MARÇ

 DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

HEM COMENÇAT LA SETMANA CELEBRANT EL DIA DE LA DONA. HEM PARLAT DE QUINA ÉS LA DONA MÉS IMPORTANT A LA NOSTRA VIDA I , EN GENERAL, LES MARES SÓN LES MÉS APRECIADES PERÒ TAMBÉ ALGUNES PADRINES, IAIES O "ABUELAS".


CADA UN/A HA FET EL SEU DIDUIX I HA EXPLICAT PERQUÈ SÓN IMPORTANTS.


LA CLASSE DEL OSSOS I NOSALTRES HEM DECORAT EL PLAFÓ DE DEFORA AMB ELS NOSTRES DIBUIXOS I COMENTARIS.
AQUESTA SETMANA LA JAIA ENS HA DUIT UNA SORPRESA A L'AULA QUE ENS HA  AGRADAT MOLT.UNA TAULA AMB MATERIAL SENSORIAL PER FER TRASVASSOS, EMPLENAR, ...I HEM APROFITAT L'OCASIÓ PER AMPLIAR ELS JOCS QUE TENIEM AL PATI EXTERIOR DE L'AULA. ARA QUE COMENÇARÀ A FER MÉS BON TEMPS TENDREM MÉS OCASIONS DE JUGAR DEFORA. MIRAU QUANTES COSES!!.


A ART HEM TREBALLAT EL "MONOTIP". HEM DIBUIXAT LA FIGURA HUMANA DAMUNT UN ACETAT I LLAVORS L'HEM TRASPASSAT A UN FULL BLANC. HA ESTAT COM  A "MÀGIC.I TAMBÉ ENS HA SORPRÈS MOLT PINTAR AMB "CANICAS". HEM FET UN FONS DE COLORS VERDS. I PER TAL DE TREBALLAR LA MOTRICITAT FINA I EL MOVIMENT DE PINÇA AMB ELS DITS HEM FET UNA ACTIVITAT AMB COMPTAGOTES. OBSERVAU QUINA CONCENTRACIÓ I PRECISIÓ.I...PER ACABAR LA SETMANA HEM SEGUIT TREBALLANT EL NOSTRE PROJECTE. AQUESTA VEGADA HEM PARLAT DE LES DENTS QUE TENEN ELS ELEFANTS (24 DENTS ) I LES DENTS QUE TENEN ELS NINS DE 3-4 ANYS. (20 DENTS) . LLAVORS ELS HEM REPRESENTADES DAMUNT UN DIBUIX.
ENS RELACIÓ AMB AIXÒ ENS HA SORGIT UNA PREGUNTA : QUÈ MENGEN ELS ELEFANTS? FULLES O ALGUNA ALTRA COSA MÉS?
ELS HE PLANTEJAT QUE VOS HO PODIEN DEMANAR A VOSALTRES I SI VOSALTRES NO HO SABIEU HO PODIEU CERCAR A L'ORDINADOR O AL MÒBIL. HEM PARLAT TAMBÉ QUÈ AQUESTA INFORMACIÓ LA PODIEN TROBAR A UN LLIBRE D'ELEFANTS I QUE SI NO EN TENIEN CAP A LES BIBLIOTEQUES  N'HI HA MOLTS. A VEURE SI ALGÚ S'EN RECORDARÀ A DEMANAR-HO?😀😉😉


TAMBÉ HEM FET "MANDALES" DAMUNT PLASTILINA AMB DIFERENTS MATERIALS.


FINS LA PROPERA SETMANA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada