15 de gener 2021

 IDÒ... JA HI TORNAM ESSER !!


JA HA PASSAT NADAL, CAP D'ANY I ELS REIS I SOM A 
SANT ANTONI. 

EL PRIMER DIA D'ESCOLA VÀREM RECORDAR UN POC  TOTES AQUELLES COSES QUE HAVÍEU FET PER NADAL, I COM NO, QUÈ ELS HAVIEN DUIT ELS REIS. PER CERT, A L'ESCOLA TAMBÉ ARRIBAREN I ENS DUGUEREN DOS PUZLES. 👏👏👏👏

AQUESTA SETMANA L'HEM DEDICADA PRÀCTICAMENT A TOT ALLÒ RELACIONAT AMB SANT ANTONI, AQUESTA FESTA TAN ARRELADA I TRADICIONAL NOSTRA.
MALGRAT ENGUANY NO PODEM FER FOGERONS , NI TORRADES, NI  BENEÏDES, CORREFOCS...NOLTROS HO HEM INTENTAT VIURE DES DE UNA ALTRA PERSPECTIVA  A L'ESCOLA I ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ: HEM CANTAT GLOSSES, CONTAT CONTES TRADICIONALS I ALTRES DE MÉS NOUS, HEM FET MÀSCARES, DIMONIS, HEM EXPERIMENTAT AMB CARBÓ...
PER CERT, VOLEM DONAR LES GRÀCIES I DONAR L'ENHORABONA A SA MAMÀ DE NA LUNA PER DUR-NOS UN CONTE ESCRIT PER A ELLA MATEIXA  SOBRE LA SEVA HISTÒRIA I DE  LA SEVA PADRINA AL VOLTANT DE LES TRADICIONS I FESTES D'ARTÀ. UNA MARAVELLA!! .TANT DE BÒ EL PROPER CURS HAGI PASSAT TOT AIXÒ DE LA PANDÈMIA I ENS HO PUGUI VENIR A CONTAR PERSONALMENT A L'AULA, QUEDA CONVIDADA!!!.


AQUÍ VOS MOSTRAM UN RECULL DE TOT EL QUÈ HEM FET:
HEM FET UN MURAL AL PATI EXTERIOR AMB CARBÓ I TÉMPERES PER REPRESENTAR UN FOGUERÓ QUE PÒDRÍEM TROBAR ALS CARRERS DE MALLORCA LA REVETLA DE SANT ANTONI  AMB ELS DIMONIS QUE L'ENVOLTEN BALLANT.


      

 ENS HEM FET UNES MÀSCARES PER COMPLETAR LA NOSTRA VESTIMENTA DE DIMONIS. 
 HEM APRÈS UNA GLOSSA I L'HEM CANTADA.

I AVUI DIVENDRES DE BEN DEMATÍ ENS HAN VISITAT UNES "DIMONIONES" QUE ENS DONAVEN LA BENVINGUDA. LLAVORS MÉS TARD, EN JAUME I  EN MICKEL CONSERGES ENS HAN MOSTRAT LA VESTIMENTA  I MATERIALS TÍPICS QUE EMPREN ELS DIMONIS QUE FAN ELS CORREFOCS.A MÉS HEM SENTIT SONAR SA XIMBOMBA. HA ESTAT MOLT INTERESSANT.

I...JUNTAMENT AMB TOT AIXÒ HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DE NA JULIE, EN MOHAMED I N'AUBA QUE JA HAN FET 4 ANYS EN AQUEST MES DE GENER.

        MOLTS D'ANYS A TOTS TRES!!!


ESPERAM VOS HAGI AGRADAT TOT EL QUE HEM FET, LA PROPERA SETMANA, MÉS COSES. 
I... QUE VISCA SANT ANTONI !. SALUTACIONS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada