21 de novembre 2016

EL MONSTRE DE COLORS

Aquestes setmanes, a la classe, hem estat contant el conte del "Montre de colors". Aquest conte tracta d'un monstre que té un embolic d'emocions i una nina li recomana que per sentir-se millor el que ha de fer és ordenar cada emoció dins un pot. Així, aprofitam per treballar les emocions i com ens sentim: l'alegria la representam amb el color groc, la tristesa de color blau, la ràbia de color vermell, la por de color negre, la tranquilitat de color verd i l'amor de color rosa. En acabar el conte, ens miràrem a un mirall i cada un va dir com es sentia. L'emoció que va destacar va ésser l'amor, i varen anomenar les persones a qui estimaven, Acabàrem la sessió amb una abraçada ben forta.













A la propera sessió, pintàrem unes gafes de color blanc a les quals hem posat el nostra nom i foto. A la classe tenim uns monstres de colors que representen les diferents emocions i penjam la nostra gafa a un o a l'altre segons com ens trobam. Després posàrem papers a les taules dels diferents colrs i cada infant va anar a pintar en el color que representava així com es senia. Vàren pintar aquelles coses que els feien estar contents, trists, enfadats o allò que els feia por.














Després de contar el conte als nins i nines una altra vegada, els hem donat diferents aliments amb diferents gusts a tastar: llimona, xocolata, sucre i sal. Després hem parlat de com ens fan sentir aquests aliments i tots han coincidit que la xocolata i la sucre són els que els fan sentir més contents. Per això hem decidit fer galletes amb sucre i xocolata!!!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada